Arrenca la segona fase de les obres del passeig fluvial de l’avinguda de la Ribera

A partir d’aquest dilluns, es retiren els aparcaments entre els carrers Llevant i Provença

La circulació en el tram de l'avinguda entre Provença i Llevant es manté oberta al trànsit en ambdós sentits
Pilar Abián

A partir d’aquesta setmana les obres del passeig fluvial que s’estan fent a l’avinguda de la Ribera entren en la seva segona fase. La intervenció se centrarà ara al tram comprés entre els carrers Llevant i Provença, el que implica la retirada de les places d’aparcament existents a la banda més propera al riu. El trànsit no resultarà afectat ja que es podrà continuar circulant en ambdós sentits.

Passada la Setmana Santa, a partir de l’11 d’abril tampoc no es podrà estacionar al tram de l’avinguda de la Ribera situat entre els carrers Provença i Jaume I. L’alternativa per aparcar serà l’espai ubicat als terrenys de l’antiga empresa Valentine, al carrer Provença, que s’asfaltarà en breu i que té capacitat per a una vuintatena de vehicles.

L’aparcament del carrer Provença, amb capacitat per a una vuitantena de vehicles, s’asfaltarà en breu
Pilar Abián

El president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez (ERC), va informar divendres del calendari de la segona fase de les obres als integrants de la comissió de seguiment –amb participació de veïns. Durant la trobada, l’edil va explicar que l’actuació avança a bon ritme i que es manté la data de finalització per al darrer trimestre de l’any.

El nou passeig de l’avinguda de la Ribera –entre el pont de la Roca fins al carrer Llevant–, permetrà obrir la trama urbana al riu Besòs i cohesionar els barris de Can Sant Joan, la Ribera i Montcada Centre. La intervenció, que realitza l’empresa AMSA, té un cost de 1,56 milió d’euros i està finançada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, dintre del programa d’actuacions en paisatges naturals i urbans (PSG). El seguiment de l’actuació el fa el departament de Servei de Projectes i Obres de l’Ajuntament.

Deixa un comentari