Èxit de la 40a Bicicletada Popular, amb més d’un centenar de participants

La pedalada va tenir lloc aquest diumenge, organitzada per l’AV de Montcada Nova Pla d’en Coll i l’Ajuntament

La 40a Bicicletada Popular ha estat un èxit de participació, amb més d’un centenar de participants. Fins ara, l’havia organitzat l’AV Montcada Nova-Pla d’en Coll però, a partir d’aquesta edició, s’ha afegit l’Ajuntament amb l’objectiu de donar-li un nou impuls i no perdre aquesta iniciativa, que no se celebrava des d’abans de la pandèmia. “Estem molt contents que el consistori ens hagi proposat treballar conjuntament per fer la pedalada, tot el que sigui pel bé del poble és positiu”, ha comentat el president de l’entitat veïnal, Elías Martín.

Estem molt contents que el consistori ens hagi proposat treballar conjuntament per fer la pedalada, tot el que sigui pel bé del poble és positiu

Elías Martín, president de l’AV Montcada Nova-Pla d’en Coll

La plaça de l’Església va ser l’inici dels dos recorreguts que podien escollir els ciclistes, de 10 i 14 quilòmetres, per un circuit urbà entre diferents barris del municipi. La pedalada forma part del programa d’activitats impulsades pel consistori en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, que se celebra del 16 al 22 d’octubre.

Deixa un comentari