Greus afectacions a Rodalies a causa del robatori de cablejat de coure a l’estació de Montcada-Bifurcació

Renfe intenta oferir serveis alternatius, però recomana usar el vehicle privat o els autobusos regulars

Vies pròximes a l'estació de Montcada-Bifurcació, on s'ha produït el robatori de cablejat de coure
Arxiu/Laura Grau

El robatori la matinada d’aquest diumenge del cablejat del sistema d’electrificació a l’estació de Montcada Bifurcació està provocant incidències importants a totes les línies ferroviàries de rodalies. Cap tren no ha arribat durant el matí a la ciutat de Barcelona, ​​i s’han vist obligats a finalitzar el recorregut a Bellvitge. La incidència provoca també retards generalitzats i una reducció important de la freqüència de trens.  Renfe intenta oferir serveis alternatius de transport als usuaris, però la companyia recomana davant la magnitud de l’afectació que utilitzin vehicles privats o autobusos regulars.

De fet, des d’aquest matí, els viatgers dels trens que s’aturen a Montcada recorren els carrers del centre fins a la parada d’autobusos de la plaça Lluís Companys per poder arribar a les seves destinacions.

Hi ha sis trams especialment afectats aquest matí: R1 (servei de Badalona a Mataró), R2 sud (servei de Sants a Sant Vicenç de Calders), R2 Nord (servei de Maçanet a Montcada), R3 (sense servei), R4 sud (servei des de Sant Vicenç de Calders fins a Hospitalet) i R4 nord (servei des de Cerdanyola). La línia d’alta velocitat no està afectada, però Protecció Civil ha alertat cap a les 11 hores de la presència de “petits focs” a diferents túnels de Barcelona a causa de la “sobretensió” de la xarxa que ha obligat a mobilitzar els Bombers.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari