La intensa pluja inunda alguns passos inferiors i obliga a tallar l’accés a la passera sobre el Ripoll

Policia Local, Bombers, Protecció Civil i l’ADF 301 s’han coordinat per atendre les incidències registrades

La intensa pluja ha obligat a tallar l'accés a la passera per l'elevat nivell d'aigua del Ripoll
Protecció Civil

Els gairebé 100 l/m d’aigua que han caigut des d’ahir a Montcada i Reixac per les pluges intenses han provocat algunes incidències a la via pública. Al vespre, els passos de vehicles sota el pont d’accés a Can Tapioles i també de davant l’escola Mitja Costa s’han acabat inundant. Policia Local, Bombers, Protecció Civil i l’ADF 301 s’han coordinat per atendre les incidències registrades.

L’ADF ha participat en les tasques per ajudar a drenar l’aigua acumulada sota el pont ferroviari que connecta l’avinguda Terra Nostra i el carrer Antoni Pujades, davant l’escola Mitja Costa, amb tres vehicles i quatre voluntaris.

A la nit, l’important cabal d’aigua que baixava pel Ripoll ha obligat a tallar per seguretat l’accés a la passera de vianants del pont dels Hermanos i del pont vermell de Terra Nostra sobre la riera de Sant Cugat.

És la precipitació més gran des dels aiguats de desembre de 2020. Així baixaven els rius i rieres a les 22 h d’aquesta nit.

Emergències ha activat el pla Inuncat en fase d’alerta i Bombers i Protecció Civil han alertat durant tot el dia del risc d’inundacions en punts vulnerables i recomana no accedir a les lleres del riu Besòs i el consistori ha demanat als conductors extremar la precaució i evitar passos soterrats, rieres o zones inundades.

Deixa un comentari