La previsió de pluja intensa aquest diumenge activa un dispositiu preventiu especial

S’han revisat totes les estacions de bombeig dels passos subterranis i s’ha netejat els embornals amb la retirada de fulles i desembossament d’obstruccions

Durant aquests dies el servei municipal de neteja també ha revisat alguns punts sensibles quan plou de forma intensa

L’Ajuntament ha posat en marxa un dispositiu especialha netejat a fons embornals i clavegueram, de cara les pluges que es preveuen per aquest cap de setmana, sobretot diumenge entre les 0 i les 6h. L’operatiu que es fa en coordinació amb l’ADF 301 i Protecció Civil s’ha centrat en aquelles zones de la ciutat on s’acostuma a acumular aigua quan hi ha fortes precipitacions, com els passos inferiors del pont dels Hermanos, de l’escola Mitja Costa, de Terra Nostra, del poligon Can Tapiola d’accés a la C-17, de l’escola Font Freda, de la zona de Montcada Nova i del Pla d’en Coll i del carrer Lloret de Mas Rampinyo, entre d’altres.

“Entre les feines preventives, també s’han revisat totes les estacions de bombeig dels passos subterranis. En el cas de neteja d’embornals, s’ha treballat sobretot en la retirada de fulles i desembossament d’obstruccions“, ha explicat l’alcalde, Bartolo Egea (PSC).

A més, estarà disponible un servei de camió-cisterna per atendre qualsevol emergència a la via pública. Davant episodis de forts aiguats, l’Ajuntament recomana extremar precaucions i evitar desplaçaments innecessaris.

Seccions:
Etiquetes:

Els comentaris estan tancats.