L’Ajuntament demanarà a l’AMB allargar el recorregut de l’autobús 155 perquè sigui circular

La petició es farà atenent la moció presentada per ERC al Ple d’abril que va obtenir el suport de tots els grups municipals

La línia 155 acaba el seu recorregut al carrer Montsant, davant de l'estació de rodalies de Terra Nostra
Arxiu/ Mario Manzano

El Ple va aprovar per unanimitat a la sessió del mes d’abril la moció presentada per ERC, amb quatre regidors a l’oposició, per demanar a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) l’ampliació del servei d’autobús 155, allargant el seu recorregut des de final de la línia –a l’estació de rodalies de Terra Nostra– fins al punt de sortida, a Can Cuiàs, davant del centre comercial. L’AMB presta els seus serveis de transport públic a través de diferents companyies, públiques i privades, que operen sota concessió administrativa. La línia 155 la gestiona Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

El portaveu d’ERC, Jordi Sánchez, va ser l’encarregat de defensar la proposta argumentant que la mesura permetria cohesionar el municipi i respondria a una reivindicació històrica de les entitats veïnals. Per a l’edil, ara és el moment idoni de plantejar la demanda atenent les actuacions fetes els darrers anys per pacificar l’N-150 i el projecte de futur destinat a transformar-la en una avinguda. “És una oportunitat que hem d’aprofitar, tenint en compte que la mateixa AMB ha estat la que ha posat per escrit la intenció de millorar la cohesió i en el transport públic en el pla d’actuació del vial”, va dir Sánchez.

La resta de grups es van afegir a la moció entenent que ampliar el recorregut de l’autobús 155 seria un guany per a la ciutadania, en general, i per als estudiants de l’INS La Ferreria i els treballadors del polígon, en particular. El text aprovat inclou acordar entre l’AMB i l’Ajuntament la dotació pressupostària necessària per aplicar la millora que implicaria dotar la línia d’un vehicle més.

Deixa un comentari