Les esperades obres de remodelació de l’estació de Can Sant Joan arrenquen aquesta setmana

Per explicar en detall el projecte, l’Ajuntament ha convocat una reunió informativa aquest dimecres

Imatge d'una de les andanes de l'estació
Pilar Abián

Després de molts anys d’espera i de reivindicacions veïnals i municipals, Adif comença aquesta setmana els treballs previs del projecte de remodelació de l’estació de Can Sant Joan. L’actuació, amb un pressupost de 30,2 milions d’euros i un temps d’execució de tres anys, té com a objectiu permetre la plena accessibilitat dels usuaris a les andanes i als trens. Això implicarà suprimir les barreres arquitectòniques existents amb la creació d’un nou pas inferior, la remodelació d’andanes i la instal·lació d’ascensors.

Accedir al tren des de l’andana és avui dia un esport de risc
Arxiu/ Lorena Gómez

Aquesta intervenció, d’altra banda, servirà per incrementar la capacitat de la infraestructura de les línies R3, R4, R7 i R12, que circulen per l’estació.

Per explicar en detall el projecte i les repercussions que tindrà en el barri, l’Ajuntament ha convocat una reunió informativa aquest dimecres (Kursaal, 17.30 h). Un dels acords als quals el consistori ha arribat amb Adif perquè no hi hagi problemes de mobilitat a Can Sant Joan és la urbanització de la plaça de la Pedra per acollir un aparcament per a un centenar de vehicles.

Adif condicionarà un aparcament per a un centenar de vehicles a la plaça de la Pedra
Arxiu/ Pilar Abián

Deixa un comentari