Les obres del soterrament de l’R2 afectaran la mobilitat al carrer Guadiana

El consistori explicarà aquest dimecres en una reunió informativa els canvis previstos en els dies vinents

Vista d'una part del carrer Guadiana
Mario Azañedo
El carrer Guadiana és un dels espais amb més afectació a causa de les obres del soterrament

L’Ajuntament ha convocat una reunió informativa aquest dimecres (Casa de la Vila, 17.30 h) que es podrà seguir en directe des del canal Youtube de l’Ajuntament per explicar quines afectacions tindran les obres del soterrament de l’R2 en el carrer Guadiana pel que fa a mobilitat i l’aparcament.

Mentrestant, continuen els treballs per condicionar part de l’antic solar de l’antiga Intorsa, al carrer de les Aigües de la Ribera, com a pàrquing públic provisional amb capacitat per a 134 vehicles, amb la voluntat que estigui obert al públic en els dies vinents. L’Ajuntament ha arribat a un acord amb la propietat per a la cessió temporal de l’espai per tal de pal·liar la supressió de places d’estacionament a causa, tant de les obres del soterrament com de la remodelació de l’estació de Can Sant Joan.

En aquest mateix terreny, s’ha habilitat una part com a magatzem de material d’obres i zona d’instal·lacions auxiliars de l’empresa responsable de la remodelació de l’estació Montcada-Bifurcació. La pastilla de terreny, ubicada en la confluència del carrer dels Horts i avinguda de la Ribera, ja ha estat tancada i condicionada per al seu ús.

Entrada al magatzem provisional on es dipositarà material de les obres de remodelació de l’estació de Can Sant Joan
Pilar Abián

Deixa un comentari