Montcada, objecte d’estudi d’un màster d’arquitectura

L’Ajuntament col·labora amb l’Escola Tècnica d’Arquitectura del Vallès

L'acte inaugural del màster ha tingut lloc aquest dimecres a l'Auditori Municipal
Premsa Ajuntament
Andreu Iruela va donar la benvinguda a l'alumnat del màster

L’Ajuntament de Montcada i Reixac col·labora un any més amb l’Escola Tècnica d’Arquitectura del Vallès (ETSAV) –que depèn de la Universitat Politècnica de Catalunya– per tal que l’alumnat del màster que ofereix aquest centre faci propostes de millora del territori.

L’Auditori Municipal ha acollit aquest dimecres la presentació del municipi a l’alumnat, un acte que ha comptat amb l’explicació sobre com és Montcada i Reixac a càrrec del president de l’Àrea Territorial i de Mobilitat, Andreu Iruela (PSC), i de personal d’aquesta àrea. El màster compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona –el cap del servei d’Urbanisme de l’ens, Ferran Barba, ha assistit a l’acte– i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Valoracions

“Us encoratjo a involucrar-vos i transformar els problemes amb què ens trobem al municipi en oportunitats; participeu en debats sobre polítiques urbanes per donar-nos solucions a l’impacte de les infraestructures que ens travessen”, ha expressat el regidor durant la seva intervenció, tot agraint a l’organització l’interès pel municipi. Iruela ha afegit que aquest màster “és una oportunitat única per abordar l’arquitectura des d’una política conscient, defensant els entorns urbans, justos i sostenibles”.

Us encoratjo a involucrar-vos i transformar els problemes amb què ens trobem al municipi en oportunitats; participeu en debats sobre polítiques urbanes per donar-nos solucions a l’impacte de les infraestructures que ens travessen

Andreu Iruela, president de l’Àrea Territorial

A la tarda, l’Ajuntament ha organitzat un recorregut pel municipi per tal que alumnes i el professorat coneguin l’abast del territori de Montcada i Reixac, així com aquells punts especialment complexos des del punt de vista urbanístic, com ara el Pla de Besòs, la urbanització del Bosc d’en Vilaró o l’infrahabitatge a Can Sant Joan. Al final del màster es disposaran d’una seixantena de projectes amb propostes de futur per al municipi.

Seccions:

Deixa un comentari