Primer ensurt de l’estiu a la serralada de Marina

Un incendi va cremar a la zona del torrent de Vall-Llosera, afectant pins i matolls

Imatge del foc, a tocar de la carretera de la Roca
ADF La Serralada

Ahir cap al tard es va registrar el primer foc important de l’estiu al municipi, a la serralada de Marina. Un incendi va cremar a la zona del torrent de Vall-Llosera, a prop del camí que cap a la Font del Tort i de l’espai de pícnic on s’està fent la retirada d’arbrat mort a causa de la sequera. Les flames van afectar pins i matolls.

En l’extinció del foc van participar tres unitats de Bombers, un vehicle de l’ADF La Serralada i un altre de Protecció Civil, a més de la Policia Local i els Mossos. Si bé en inici les flames l’incendi va quedar controlat cap a les 22.30 h, poc després van revifar algunes flames en tres flancs, fet que va obligar a continuar amb els treballs fins passada la mitjanit. De moment, es desconeix l’origen del foc que, tot fa indicar, que hauria estat provocat ja que les condicions d’humitat on es va originar són incompatibles amb un incendi per causes naturals.

Malgrat la proximitat de zones habitades, com la  torre dels Conills i Can Miralpeix, no va ser necessari desallotjar els residents.

Deixa un comentari