Sagalés millorarà el servei d’autobús al seu pas per Montcada i Reixac

La línia 320 amplia l’oferta actual amb una vintena d’expedicions, amb una freqüència de pas de 15 minuts en hores punta

Els canvis entraran en vigor a partir del 2 de maig
Arxiu/ Sílvia Alquézar

El Departament de Territori de la Generalitat millorarà a partir del pròxim 2 de maig el servei que presta l’empresa d’autobusos Sagalés al seu pas per Montcada i Reixac. La línia 320, que uneix Mollet amb Barcelona, oferirà els dies feiners un total de 61 expedicions d’anada a Barcelona i de 63 de tornada, mantenint el recorregut i paredes actuals al seu pas pel municipi. Segons fonts de la companyia, la freqüència de pas serà de 15 minuts en hores punta i durant la 20 la resta del dia.

L’oferta actual és de 40 combois fins a la capital catalana i 38 de tornada, amb una periodicitat que arriba als 30 minuts en alguns moments del dia. “La resta de franges de la línia 320 pràcticament doblaran l’oferta actual”, assegura Sagalés en un comunicat. Durant el cap de setmana, els dissabtes hi haurà 34 expedicions per sentit i, els diumenges i festius, 30. Els dies laborables del mes d’agost l’oferta serà de 35 serveis per cada sentit.

Aquests canvis s’emmarquen dins la millora de la connexió entre La Vall de Tenes, Mollet i Barcelona, que suposarà un increment d’expedicions a la línia 320 (Barcelona-Mollet) i, en conseqüència, la desaparició de les línies 302 (Barcelona-Parets-Lliçà d’Amunt per carretera), 303 (Barcelona-Mollet-Riells) i 305 (Santa Eulàlia de Ronçana-Mollet-Barcelona).

Deixa un comentari