Arriba la màquina perforadora per construir el pou de ventilació al passeig Jaume I

L’aparell, de grans dimensions, s’ha instal·lat a la zona on hi havia els pins entre el pas a nivell i l’aparcament del CAP

Les obres de soterrament de la línia R2 al seu pas pel municipi han començat aquest dimecres una nova actuació. Al matí, ha arribat al passeig Jaume I la màquina perforadora de grans dimensions que s’utilitzarà per construir un dels pous de ventilació de la infraestructura –un altre dels pous s’està fent al Parc de les Aigües. La maquinària s’ha instal·lat a la zona on hi havia els pins, entre el pas a nivell del carrer Provença i l’aparcament del CAP Montcada.

La maquinària, que hi serà almenys fins a l’agost, començarà a perforar dijous en horari de matí per minimitzar les molèsties que pugui ocasionar al veïnat. Aquest pou també serà el punt d’accés al Rec Comtal, part del qual serà desmuntat i traslladat i, en acabar els treballs, tornat a muntar per no malmetre el canal mil·lenari. És previst que l’equip d’arqueòlegs arribi durant les pròximes setmanes per avaluar com serà l’operatiu de desmuntatge i desviació provisional de l’aigua.

Deixa un comentari