Reunió informativa sobre les afectacions al carrer Duc de Tetuan de les obres del soterrament

L’Ajuntament convoca el veïnat el pròxim dilluns a la Casa de la vila (18 h)

Les obres del soterrament obligaran a eliminar les places d'aparcament del carrer Duc de Tetuan
LG

L’Ajuntament convoca el pròxim dilluns a la Casa de la Vila (18 h) una reunió per informar de les afectacions que hi haurà al carrer Duc de Tetuán, a Montcada Centre, amb motiu de les obres del soterrament de la línia R2. El mateix dia, és previst que s’inicien els treballs previs per a la construcció d’un mur de contenció a l’espai d’estacionament del carrer Duc de Tetuan, que obligarà a eliminar temporalment totes les places d’aparcament, tot i que algunes es podran recuperar a partir del 30 de juny. Durant l’actuació, el pas de vianants no es veurà afectat. L’objectiu d’aquesta intervenció a Duc de Tetuán és guanyar un espai per on desviar en un futur les vies del tren.

També quedarà afectada una part de l’estacionament superior del carrer Guadiana, on s’ubicarà, en una primera fase, un espai per emmagatzematge de material d’obra d’Adif. A la fase següent, es construirà la continuació del mur de contenció del carrer Duc de Tetuan. 

El mateix dilluns, està prevista l’arribada d’una màquina pilotadora de grans dimensions que s’utilitzarà a la zona propera a l’estacionament del CAP Montcada i Reixac. Un comboi de transport especial traslladarà, entre les 19 i les 21 h, la maquinària pel carrer Jaume I i implicarà l’afectació a alguns estacionaments entre l’avinguda de la Ribera i la rotonda del carrer Bogatell per tal que el camió pugui maniobrar donades les dimensions del transport.

Deixa un comentari