Torna el Getting Talent per posar en contacte gent que busca feina amb empresaris

La sessió es farà l’11 de juny a la seu de Promoció Econòmica i Ocupació

La primera edició del Getting Talent es va fer l'octubre passat
Arxiu/Pilar Abián
Una de les anteriors jornades del Getting Talent

Professionals en situació d’atur i responsables d’empreses que busquen personal o fórmules de col·laboració tindran l’oportunitat de posar en comú les seves necessitats i inquietuds durant la segona jornada ‘Getting Talent’ que tindrà lloc l’11 de juny, de 16 a 18h, organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, a la Casa de les Aigües. L’activitat començarà amb una ponència a càrrec de Sergio Bulat, autor del llibre El arte de inventarse profesiones, i advocat especialista en la mediació de conflictes.

Per participar-hi, els interessats s’han de posar en contacte amb el departament promotor, a través del correu electrònic [email protected], el telèfon 935 648 505 o en persona a les oficines. “La primera edició va ser un èxit i ens ha motivat a repetir l’experiència; aquesta activitat permet generar una xarxa de contactes de forma directa entre les persones en situació d’atur, les empreses i les institucions”, ha manifestat el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Carles Paredes (CiU).

D’altra banda, el departament també ha obert les inscripcions per l’oferta de formació empresarial, que començarà a principi de juny. Les sessions seran de diferents àmbits relacionats amb la millora de la competitivitat i la rendibilitat del negoci, com metodologies per vendre i millorar els establiments i comerços, accions per millorar les competències directives, com estar ben posicionat a Internet per tal que els usuaris trobin els negocis a la xarxa, el lideratge i el coaching aplicat al mon empresarial, negociació i tancament eficaç de vendes i iniciació a l’anglès de negocis.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari