Tots els trens de la línia C-4 s’aturen ara a Terra Nostra i Can Sant Joan

L’ampliació implica un augment de circulació de trens diaris en sentit Manresa i Barcelona

Tots els trens de la línia C-4 de Rodalies Renfe que circulen en direcció Terrassa i Manresa i Barcelona s’aturen des d’ahir a les estacions de Montcada Bifurcació, a Can Sant Joan, i de Montcada Santa Maria, a Terra Nostra. Fins ara, només s’aturaven els trens que arribaven fins Terrassa o bé a l’Hospitalet. Aquesta ampliació implica un increment d’una trentena de combois diaris per sentit. D’aquesta manera, les tres estacions amb què Montcada i Reixac compta a la línia 4 tenen a partir d’ara la mateixa freqüència de pas, amb un centenar de trens diaris per sentit els dies laborables, incloent els de la línia 7 de Rodalies, amb destinació Martorell.

A nivell municipal, la notícia ha estat ben rebuda. La presidenta de l’Àrea Interna, M. Carmen Porro (PSC) –regidora responsable de mobilitat–, ha valorat de forma molt positiva aquesta millora en el servei de Rodalies: “És una molt bona notícia, perquè per fi els veïns i veïnes de Can Sant Joan i Terra Nostra tindran un servei de tren adequat”. Porro recorda que des de l’Ajuntament es reivindicava aquesta millora des de fa anys. “La necessitat d’un bon servei de transport públic és igual a tots els barris”, assenyala l’edil.

L’Ajuntament recorda que “queda per millorar la freqüència dels trens de la línia 3”. La línia amb destinació Vic compta amb una estació al barri de Mas Rampinyo (Montcada i Reixac – Ripollet), i també passa per Montcada Bifurcació, però la freqüència de trens no és suficient. “No podem oblidar l’increment de població al barri de Mas Duran i que aquests nous veïns i veïnes requeriran d’un servei de Rodalies adequat”, subratlla Porro.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari