Treballadors d’FCC reclamen millores laborals i la readmissió d’un empleat acomiadat

Una vintena de persones es va concentrar divendres al migdia davant l’Ajuntament

Una vintenta de treballadors de Fomento de Construcciones y Contratas (FCC), la concessionària del servei municipal de neteja viària, es van concentrar divendres al migdia davant l’Ajuntament. El motiu de la protesta era posicionar-se contra el recent acomiadament d’un treballador que consideren injust i per les condicions laborals i d’organització de l’empresa.

Els representants sindicals del personal d’FCC van decidir concentrar-se davant l’edifici del Consistori per donar un toc d’atenció al govern municipal, perquè s’impliqui a favor dels treballadors i evitar així una vaga del servei de neteja. Nuria Cabrera, representant sindical, ha indicat que els objectius del personal són “readmetre el treballador acomiadat i que l’empresa no faci una política d’amenaces”. Els treballadors estan en procés de negociació del conveni col·lectiu.

FCC és la concessionària de la neteja viària i recollida d’escombreries de Montcada i Reixac des de l’estiu del 2004. Al municipi treballen prop de 50 persones en aquest servei.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari