Trenta carrers del municipi s’asfaltaran des d’ara i fins a mitjan de març

El quart pla municipal ha arrencat aquest dilluns al carrer Terrassa de la Font Pudenta

Operaris treballant al carrer Terrassa de la muntanyeta de la Font Pudenta
Premsa Ajuntament

L’Ajuntament inicia aquesta setmana el quart pla d’asfaltat que contempla l’arranjament d’una trentena de vials del municipi amb un cost de prop 384.000 euros. Les obres s’han iniciat al carrer Terrassa (Muntanyeta de Font Pudenda) i al carrer Narcís Monturiol del polígon Foinvasa i continuaran pels barris de Mas Rampinyo, Montcada Centre, La Ribera, Can Sant Joan, Can Cuiàs, Font Pudenda, Terra Nostra i Montcada Nova. L’empresa Firtec és la responsable de l’actuació.

“Hem decidit asfaltar els carrers que més ho necessitaven i es farà una intervenció diferent segon l’estat de cada vial”, ha explicat el president de l’Àrea Territorial, Juan Parra (PSC). Al 2010 el consistori va fer un estudi d'asfaltat de tot el municipi, per tal de valorar-ne el seu estat de conservació i, d'aquest anàlisi, en va sortir una classificació segons la seva situació.

En aquesta nova fase d'asfaltat s'arranjaran els carrers Carretera Vella, Doctor Buxó, Duc de Tetuan, Escales de Sant Joan, Balmes, Paris, Santiago, Closes, Generalitat i Nord, a la zona centre; Narcís Monturiol, Castells, Baix de Sant Pere, Tagamanent, Palamós, Sant Tomàs, Àngel Guimerà, i Sant Ramon, a Mas Rampinyo; l'avinguda de la Ribera en el tram proper al barri del mateix nom; el carrer Barberà, Maria de Bearn i Sabadell, a Font Pudenta; Bateria i Vinyes, a Can Sant Joan; Nou, Santes Creus, Vallès, Guilleries i Ripollet, a Terra Nostra; la rambla dels Països Catalans, a Montcada Nova, i Geranis, a Can Cuiàs. En tots els casos es durà a terme el fresat dels vials, que tindrà diferents gruixos, en funció de l'estat de cada carrer.

Les obres en aquests carrers es realitzaran en diferents dies, entre les 8 i les 19h. Això comportarà afectacions puntuals al trànsit i a l’accés als guals. La previsió municipal és que l’actuació finalitzi la segona quinzena de març.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari