Un acte vandàlic inutilitza una de les escales mecàniques del pas sota l’R3

L’Ajuntament ha informat que la reparació costarà 13.000 euros

La barana que ha sofert l'acte vandàlic haurà de ser substituïda per una de nova
Premsa Ajuntament

L’Ajuntament haurà de fer una inversió de 13.000 euros per reparar una de les escales mecàniques situades al pas soterrat del carrer Aragó, a Mas Rampinyo, a conseqüència d’un acte vandàlic. Segons fonts municipals, una sèrie de cops a la barana del passamà va provocar un petit incendi al circuit elèctric que il·lumina la balustrada. Per tornar a posar en marxa l’escala caldrà substituir el passamà, així com la il·luminació i la protecció de la barana.

El regidor de Serveis Municipals i Via Pública, Juan Carlos de la Torre (ECP), ha lamentat que aquesta escala, que s’havia reparat recentment, torni a estar aturada. “Aquest acte vandàlic origina un greu perjudici econòmic al consistori i, sobretot, una important afectació a la mobilitat de les persones”, ha dit l’edil. El pas del carrer Aragó connecta el nucli antic de Mas Rampinyo amb el sector de Mas Duran per sota de l’R3.

 

Modernització

En relació amb els problemes de funcionament que es poden donar en les escales mecàniques que hi ha al municipi, De la Torre ha avançat que els pressupostos de l’any 2021 incorporen una partida per adequar i modernitzar de manera gradual aquestes escales, especialment les que estan situades al barri de Can Sant Joan, que porten més de 20 anys en servei.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari