Un canal evitarà que les pluges abundants inundin les naus industrials de Can Cuiàs

Un intersector al carrer Circumval·lació permetrà que l’aigua que cau quan plou abundantment no arribi a les naus industrials de Can Cuiàs

La instal·lació d’un intersector al carrer Circumval·lació de Can Cuiàs contribuirà a evitar les inundacions que pateixen algunes de les naus ubicades al polígon industrial del barri cada vegada que es produeixen pluges abundants. Les obres de construcció d’aquesta infraestructura van començar el 16 d’abril, les executa l’empresa Cosersa per un import de 8.000 euros, i està previst que estiguin enllestides a principi de maig. L’intersector canalitzarà l’aigua que baixa pels carrers cap al torrent del Bosc Llarg i impedirà que arribi a les naus del polígon.

Com a complement a aquesta actuació, en un tram d’uns 30 metres de vorera del carrer Circumval·lació, fins a la cruïlla amb el carrer de les Agudes (Barcelona), també s’hi afegirà una vorada per tal que l’aigua que no pugui absorbir l’intersector no superi l’alçada de la vorera. L’Ajuntament ha informat que la instal·lació de l’intersector és una solució provisional donat que “està en fase d’estudi el projecte d’arranjament definitiu de la zona que queda afectada per les inundacions”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari