Un grup de veïns de Mas Duran critica que no li arriba la correspondència

Correus diu que els carters hi començaran a treballar quan els carrers i els edificis estiguin identificats

Un grup de veïns dels nous habitatges del sector Mas Duran, a Mas Rampinyo, han mostrat la seva preocupació perquè asseguren que no els arriba la correspondència. Segons els veïns, Correus els ha manifestat que els carters retornen els enviaments que arriben al sector perquè els carrers encara no estan identificats amb els rètols corresponents. L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha avançat que aquesta setmana enllestirà la col·locació dels noms dels vials i assegura que està instal·lant les plaques a mesura que li van arribant. De fet, ahir es va col·locar la del passatge de la Civada (a la imatge), un carrer on els veïns s’havien mostrat especialment crítics amb el servei postal.

En els barris de recent creació s’han de fer dos tràmits abans de poder començar a posar en marxa el servei de correus. D’una banda, l’Ajuntament ha de col·locar les plaques identificatives dels carrers i per l’altra, les comunitats de veïns han de numerar els edificis. El responsable territorial de comunicació de Correus, Viçenç Ibáñez, ha explicat que l’empresa ja té previstos els efectius personals per donar servei al sector de Mas Duran, però que està a l’espera de la rotulació i numeració dels carrers. Per la seva banda, la presidenta de l’Àrea Interna de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, M. Carmen Porro (PSC) ha assegurat que el Consistori està col·locant els identificatius de forma progressiva i ha insistit en les mesures que ha de prendre el veïnat del barri.

Davant dels problemes amb què s’hi han trobat, alguns veïns han proposat la creació d’un codi postal o una bústia comunitària on rebre la correspondència. Sobre aquesta alternativa, Ibáñez, ha dit que els veïns, a títol individual, poden tenir un apartat de correus, pagant els 60 euros anuals que costa. El que és inviable, segons Ibáñez, és un apartat col·lectiu. El sector de Mas Duran està en vies de creixement i es preveu la construcció de 1.800 nous habitatges.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari