Un home amb un ganivet causa el pànic en un comboi de rodalies

Dos agents de la Policia Local han detingut l’agressor, veí de Barcelona de 40 anys i amb antecedents penals

Aspecte de l'andana de l'estació de França, a Montcada, aquesta tarda al voltant de les 16.45, després que es desallotgés el comboi on s'han viscut situacions de pànic

Un home armat amb un ganivet ha causat el pànic en un comboi de la línia R2 de Rodalies que circulava entre Barcelona i Sant Celoni aquesta tarda al voltant de les 16h. Segons el testimoni d'alguns viatgers, l'home anava de vagó a vagó amb una actitud agressiva, increpant i amenaçant les persones assegudes, que han fugit alarmades cap a la capçalera del tren. El maquinista ha trucat la policia i ha aturat el comboi a l'alçada del barri de la Ribera. Mentrestant, alguns viatgers han obert les portes dels vagons, han baixat a les vies i han saltat les tanques de protecció amb l'objectiu d'allunyar-se del tren, com es pot veure en algunes imatges difoses per les xarxes socials.

Els primers en arribar han estat dues patrulles de la Policia Local. Dos agents d'aquest cos han accedit a l'interior del comboi i han detingut l'home, que ha oposat resistència, causant ferides lleus als policies. El detingut, de 40 anys, està empadronat a Barcelona i té antecedents penals, segons fonts de la Policia Local, que l'ha lliurat als Mossos d'Esquadra.

En l'operació de baixar del tren, una dona s'ha trencat un turmell i ha estat atesa per una ambulància del SEM, que s'ha desplaçat al lloc dels fets de forma preventiva. No s'han hagut de lamentar més danys personals. L'incident ha causat demores de 25 minuts a la línia R2 i ha deixat els usuaris sense servei durant una hora.

 

Seccions:

Deixa un comentari