Un home mor atropellat al pas a nivell del carrer Pasqual

Els fets han passat poc abans de les 17h, a la línia R2

Agents de la policia han tallat el pas a nivell pocs minuts després de l'atropellament
Pilar Abián
L'alcaldessa i membres del govern s'han desplaçat fins al lloc de l'accident

Un home d'avançada edat ha mort aquesta tarda al pas a nivell del carrer Pasqual en ser atropellat per un tren en sentit Granollers. Encara es desconeixen les causes de l'accident que ha obligat a tallar el trànsit pel pas, tant el ferroviari com el de vehicles i persones durant gairebé dues hores. Agents de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra han perimetrat l'espai i fins al lloc dels fets també hi han anat una dotació de bombers i una altra d'emergències mèdiques.

 

Reacció municipal

Un cop assabentada de la notícia, l'alcaldessa, Laura Campos, i membres de l'equip de govern s'han desplaçat fins al lloc de l'atropellament. L'edil ha lamentat públicament la pèrdua d'una nova vida a les vies i ha traslladat el seu condol a la família de la víctima. També ha reclamat un cop més a l'Estat que acceleri el projecte del soterrament de l'R2 al seu pas pel municipi. "Fa un mes que estem reclamant a la presidenta d'Adif, a la secretària d'Estat i a la ministra de Transports, Raquel Sánchez, que el projecte, que tècnicament ja està acabat, passi pel Consell de Ministres perquè es pugui iniciar així la licitació de les obres", ha dit Campos.

L'alcaldessa ha explicat, d'altra banda, que ahir va haver una reunió amb responsables d'Adif per tractar un projecte de millora dels passos a nivell a requeriment del consistori. En aquest sentit, el portaveu de la Plataforma Tracte Just, Soterrament Total, Josep M. González, ha manifestat després de conèixer l'atropellament d'avui que l'accident demostra la necessitat urgent de fer alguna actuació: "Això no fa més que corroborar que els passos han de ser més segurs".

Demà a les 11h es farà una concentració i un minut de silenci davant del monòlit en record a les víctimes del tren. La d'avui és la número 176 del registre fet per la Plataforma des de l'arribada del tren al municipi.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari