Un jove de Can Cuiàs obté una beca de la Fundació Amancio Ortega

Michail Stepanenko, alumne de 4t d’ESO de l’escola La Ginesta, estudiarà el curs vinent 1r de batxillerat a un centre dels EUA

Michael Stepanenko estudia 4t d’ESO a l’escola La Ginesta de Can Cuiàs

Michail Stepanenko, alumne de 4t d’ESO de l’escola La Ginesta, ha aconseguit una beca de la Fundació Amancio Ortega per estudiar el curs vinent 1r de batxillerat a un centre dels Estats Units d’Amèrica (EUA). El jove, veí de Can Cuiàs, és un dels 400 estudiants seleccionats d’entre prop d’11.000 sol·licituds de tot l’estat espanyol.

“És una gran alegria. Estic molt content perquè podré complir el meu somni d’anar a estudiar a l’estranger”, assegura Michael, de 15 anys, a qui li agradaria estudiar en un futur Enginyeria Aeroespacial. “Sempre m’ha apassionat la construcció de coets, motors, etc”, explica.

És una gran alegria. Estic molt content perquè podré complir el meu somni d’anar a estudiar a l’estranger

Michael Stepanenko
Margarita Bist
A Michael Stepanenko li agradaria estudiar en un futur Enginyeria Aeroespecial
Margarita Bist

Els requisits per optar a una de les beques és tenir una nota mitjana de 7 als tres primers cursos d’ESO i a l’assignatura d’anglès. Els aspirants han de superar una prova d’anglès i una entrevista personal. També es tenen en compte els ingressos econòmics de la família. L’ajut inclou l’allotjament durant els 10 mesos del curs lectiu amb una família d’acollida, els viatges, les activitats extraescolars i una aportació mensual de 130 euros per a despeses personals.  

La Fundació Amancio Ortega ha becat més de 4.300 alumnes des que fa 10 anys es va posar en marxa la convocatòria.

Deixa un comentari