Un menor detingut i els seus familiars agredeixen agents de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Montcada

Els fets van passar la nit de dimecres, hores després de la detenció de dos joves, de 18 i 17 d’anys, per intentar robar coure de la línia de l’AVE al seu pas pel municipi

Agents dels Mossos d’Esquadra van patir una agressió el passat dimecres a la nit a la comissaria de Montcada i Reixac per part dels familiars de dos nois, de 18 i 17 anys, cosins i veïns de Barcelona, que havien estat detinguts hores abans després de ser enxampats forçant un transformador de via a la Línia d’Alta Velocitat que passa pel municipi amb l’objectiu de robar cable de coure, fets que, si bé no van provocar incidències en la circulació de trens, sí que van generar uns desperfectes per valor, segons l'ADIF, d’uns 18.000 euros. L’intent de robatori es va produir al voltant de les 15h de dimecres quan un testimoni va alertar la policia, a través del 112, que dues persones estaven manipulant un armari al costa de les vies del tren, a prop de l’autopista C-33. Els agents desplaçats van poder detenir-los després de una persecució i van ser traslladats a dependències policials.

Hores més tard, el menor que havia estat arrestat, i que ja havia estat deixat en llibertat per la Fiscalia de Menors, va anar a la comissaria montcadenca dels Mossos d’Esquadra acompanyat per un grup de familiars amb l’objectiu d’increpar els agents. El menor d’edat va colpejar un policia i va intentar mossegar-lo, tornant a ser detingut per un delicte d’atemptat contra l’autoritat. Mentre era arrestat, el pare del menor va intentar impedir-ho colpejant  els agents i també va ser detingut. Dues familiars més també van ser denunciades per agressió i obstrucció a la justícia.

Els tres detinguts ja han quedat en llibertat després de passar a disposició de la Fiscalia de Menors i el jutgat de guàrdia de Cerdanyola respectivament. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari