Un total de 12 persones s’incorporen a l’Ajuntament en un nou pla d’ocupació

Els contractes, fets en el marc del programa Treball i Formació PANP del Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat, tenen una durada de sis mesos

Els regidors Ana Ballesta, Jordi Sánchez i Montse Ribera, donant la benvinguda als nous treballadors
Premsa Ajuntament

Un total de 12 persones han començat a treballar a l'Ajuntament per un període de sis mesos, gràcies al pla d'ocupació del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat de Catalunya. Del total d’aquestes persones, contractades en el marc del programa Treball i Formació PANP per un import de 104.000 euros, sis aniran destinades al departament de Parcs i jardins i els altres sis al de Manteniment urbà. Aquest dilluns, una delegació formada per la regidora de Promoció i Ocupació, Ana Ballesta (Círculo Montcada); el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez (ERC), la regidora de Serveis Generals, Montse Ribera (ERC) i un grup de tècnics municipals va donar la benvinguda a l’administració local als nous treballadors en el seu primer dia laboral a les instal·lacions de la Brigada Municipal.

La regidora de Promoció i Ocupació, Ana Ballesta, ha destacat que “cap dels seleccionats havia participat anteriorment en plans d'ocupació de l'Ajuntament” i ha recordat que “aquests plans no són eines continuistes sinó una porta d’entrada perquè aquestes persones es puguin incorporar de nou al mercat laboral”. Per la seva banda, el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez ha afirmat que “els nous treballadors seran claus en departaments com els de neteja i manteniment de la ciutat, que representen la imatge visible del consistori al carrer”.

El programa s'ha adreçat a persones de 45 anys o més inscrites al SOC com a demandants d'ocupació i que no cobraven cap prestació per desocupació ni el subsidi i que s'havien quedat sense nous drets a percebre'ls. A més, aquest programa contempla que els contractats facin un curs de formació que els hi permetrà millorar les serves competències professionals i augmentar les seves possibilitats d'incorporar-se al mercat laboral.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari