Una avaria entre Sant Andreu i Montcada deixa sense servei tres línies de tren i afecta la xarxa elèctrica

L’incident ha provocat que aquest matí saltés l’alarma del CEIP El Viver i que la direcció evacués l’escola

Un cable d’alta tensió ha caigut sobre la catenària entre les estacions de Sant Andreu Arenal i Montcada-bifurcació i ha deixat sense servei les línies C3, C4 i C7 de rodalies, segons han informat des d’Adif, que han ressaltat que es tracta d’una causa aliena a l’empresa. L’incident s’ha produït al voltant de les 12.15h i, de moment, des d’Adif no tenen cap previsió de quan podran restablir el servei. L’incident s’ha produït a prop de l’avinguda de Sivatte del districte de Nou Barris, al límit entre Barcelona i Montcada i Reixac, prop d’una gasolinera.

Segons informa Renfe, s’ha modificat el servei mentre duri la interrupció de manera que la línies 3 (L’Hospitalet – Vic) i 4 (Sant Vicenç/Vilafranca – Manresa) els trens faran el seu recorregut habitual excepte en el tram afectat Montcada Bifurcació-Sant Andreu Arenal, ja que els circularan per un recorregut alternatiu amb parada a Sant Andreu Comtal. Per als viatgers de l’estació de Torre Baró, s’ha establert un servei d’autobusos per connectar amb les estacions de Montcada Bifurcació i Sant Andreu Arenal.

Els viatgers de Sant Andreu Arenal, tindran l’accés al Metro gratuït per anar a l’estació de Sant Andreu Comtal i la resta d’estacions de Barcelona. Pel que fa a la línia 7 (L’Hospitalet – Cerdanyola Universitat/Martorell) els trens faran el se recorregut habitual entre Martorell iCerdanyola, on els viatgers podran enllaçar amb la línia 4 de Rodalies.

El tall elèctric ha deixat sense subministrament de llum un número indeterminat d’usuaris de Barcelona i de Can Sant Joan. L’avaria a la catenària ha estat el motiu pel qual aquest matí s’ha produït un ensurt al CEIP El Viver. En quedar-se sense llum, l’alarma de l’escola s’ha disparat i la direcció ha evacuat els alumnes al pati, com a mesura de precaució. Els estudiants han sortit al pati i alguns pares han pogut recollir els fills abans d’hora. La resta han esperat allà a que fos l’hora de sortida.

Imatge: Telenoticies.cat

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari