Una delegació municipal s’entrevista aquest dimarts amb la ministra de Foment en funcions, Ana Pastor

La reunió va ser concertada pel govern de l’estat l’endemà del tercer atropellament mortal de 2016 i de la manifestació de mig miler de persones a les vies del tren

Una delegació municipal, formada per l’alcaldessa Laura Campos (ICV-EUiA), i el president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez (ERC) es reuneix aquesta tarda a Madrid amb la Ministra de Foment en funcions, Ana Pastor, per parlar de la demanda montcadenca (17h). La trobada, que té lloc a petició de Foment, es produeix una setmana després de l’onada d’indignació que va causar l’atropellament mortal d’un jove a la línia de França, la tercera víctima mortal del 2016 i la número 165 en l’històric del municipi. També hi ha anat el representant de la Plataforma Tracte Just Soterrament Total (PTJST), Ramon Bueno, que té previst entrevistar-se amb els grups parlamentaris demà, coincidint amb  el debat de dues proposicions no de llei sobre el soterrament de les vies a la Comissió de Foment.

Campos valora positivament que Foment vulgui seure amb l’Ajuntament per trobar una solució al problema, però es mostra prudent a l’espera de veure el grau de compromís del govern central amb la històrica reivindicació. Bueno tampoc vol pecar d’optimista, però creu que la conjuntura política és favorable a la negociació. L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va tornar a reclamar el projecte de soterrament per a Montcada ahir al matí durant un acte de l'agència de notícies Europa Press.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari