Una desena d’entitats col·labora amb la campanya Regala Il·lusions

El lliurament del material escolar a l’Ajuntament s’ha fet aquest dilluns a la plaça Joanot Martorell

Les entitats participants han rebut un obsequi per part de les autoritats municipals
Pilar Abián

Un total de 13 entitats, centres educatius, comerços, empreses i partits polítics de Montcada i Reixac ha col·laborat amb la campanya Regala il·lusions, amb l’aportació de material escolar i contes nous que es destinarà a l’edició del 2023. L’acte de lliurament del material s’ha fet aquest dilluns a la plaça Joanot Martorell amb la participació de l’alcaldessa, Laura Campos (ECP); el regidor de Ciutadania i Participació Ciutadana, Juan Carlos de la Torre (ECP); el regidor d’Infància i Joventut, Gerard Garrido (ERC); i la regidora d’Igualtat, femenismes i LGTBI, Jessica Segovia (ECP).

Els col·lectius que han col·laborat enguany amb la campanya Regala Il·lusions són GDM Games, Creu Roja, Montcada Solidària, les AFA del FEDAC Montcada, de La Salle i de l’institut La Ferreria, les associacions de veïns Font Pudenta-Muntanyeta i Can Cuiàs, l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (Afotmir), l’església evangèlica ESxFE, l’institut La Ribera, Podem Montcada i Reixac i ADIMIR.

Objectius

Regala il·lusions, impulsada per l’Ajuntament de Montcada i Reixac amb la col·laboració de les entitats i botigues del municipi, ha arribat enguany a la seva dotzena edició, amb l’objectiu que uns 500 nens i nenes d’entre 0 i 12 anys d’entorns econòmicament vulnerables rebin regals per Nadal. En la seva intervenció, l’alcaldessa, Laura Campos, ha agraït les aportacions de les entitats i centres educatius per a la campanya del 2023 i ha lamentat la decisió de l’Obra social ‘la Caixa’ de deixar de col·laborar per a properes edicions. En aquest sentit, Campos ha destacat que “l’esforç extra de solidaritat de la ciutadania, que sempre respon molt bé, permetrà continuar l’any vinent amb aquesta campanya perquè tots els nens i nenes, independentment de la seva situació econòmica familiar, puguin gaudir i tenir el dret a desembolicar regals per al dia de Reis”.

L’esforç extra de solidaritat de la ciutadania, que sempre respon molt bé, permetrà continuar l’any vinent amb aquesta campanya perquè tots els nens i nenes, independentment de la seva situació econòmica familiar, puguin gaudir i tenir el dret a desembolicar regals per al dia de Reis

Laura Campos, alcaldessa de Montcada

Cada infant rep regals adaptats a la seva edat i, a l’hora de triar-los, es té en compte que no siguin joguines sexistes o violentes. Cada any, la ciutadania hi pot col·laborar amb la compra d’objectes solidaris (bolígrafs, llapis i pinces amb motius nadalencs) que, al preu d’1,5 euros, es poden adquirir en una trentena d’establiments col·laboradors, identificats amb el cartell de Regala il·lusions. També s’hi pot donar suport amb material escolar i contes nous, que encara es pot deixar a una bústia habilitada a la Casa de la Vila.

Deixa un comentari