Una filial de la firma Haas s’instal·la a la Ferreria

A la inauguració ha assistit una representació municipal encapçalada per l’alcaldessa

El regidor de Promoció Econòmica, Joan Carles Paredes (CiU), amb l'alcaldessa, María Elena Pérez (PSC), i altres autoritats
Pilar Abián
Moment en què autoritats i empresaris tallen la cinta inaugural

La firma Haas Factory Outlet ha inaugurat aquest matí la seva seu dedicada a la comercialització i servei tècnic de màquines de control numèric ubicada al polígon de la Ferreria. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Montcada i Reixac, María Elena Pérez (PSC), el Delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba, i els consols d’Estats Units, Gregory Crouch, i de Mèxic, Norma Ang. També hi ha assistit el regidor de Promoció Econòmica, Joan Carles Paredes (CiU), i del president de l’Àrea de Política Territorial, Juan Parra (PSC). Hass té la seu central a Califòrnia i el fet d’obrir una línia de negoci a Catalunya ha estat a iniciativa de dos empresaris mexicans, Andrés Lenoir i Guillermo Conde.

En el parlaments oficials l’alcaldessa ha donat les gràcies a la companyia per escollir aquest municipi com a ubicació i ha destacat i la bona situació estratègica en què es troba en l’àrea metropolitana a prop d’un bon nus de conexions. “Els felicito per la seva valentia i per la creació de llocs de feina, que són, ara mateix, la millor actitud per sortir de la crisi”, ha dit l’edil. També el delegat del govern ha agraït a l’empresa “la seva aposta per Catalunya” i s’ha referit a l’esforç que està fent el govern autonòmic per la reactivació econòmica del país. Conde, per la seva banda, ha mostrat la seva confiança en la viabilitat del negoci que ha arrencat amb 16 empleats: “Creiem que creixerem força i que ajudarem al petit industrial i als mecànics a prosperar”.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari