Una fira que va a tot tren

Els Amics del Ferrocarril celebren la segona edició de l’exposició de maquetes a La Unió

La maqueta de Lego s’exposava per primer cop a la fira montcadenca
La Unió va cedir les seves instal·lacions per acollir la fira
D'esquerra a dreta, Omar, Héctor i Eder, els socis més joves dels Amics del ferrocarril

Aquest primer cap de setmana de juliol ha estat dedicat als trens. L’entitat Amics del ferrocarril ha permès els veïns del municipi gaudir del món ferroviari amb la segona edició de la fira MontcaTren, a La Unió de Mas Rampinyo, després de l’èxit de la primera convocatòria feta el passat mes de setembre.

La novetat de la fira ha estat la maqueta modular de Lego aportada per l’entitat TrensCat. “L’experiència ha estat molt positiva i no descartem que en properes edicions en poguem anar ampliant l’espai d’exposició disposant de la col·laboració de Lego Catalunya”, ha explicat el president dels Amics del ferrocarril, Xavi Joaquin.

La novetat de la fira ha estat la maqueta modular de Lego aportada per l’entitat TrensCat

A la mostra d’aquest cap de setmana es podien veure diferents maquetes de tren i ferrocarrils en miniatura, una de les quals reproduia la imatge de l’estació de Mas Rampinyo de l’any 1985 a escala 1:32, feta pel mateix Joaquin. Els trens marxaven per les petites vies sota la mirada de tots els assistents, especialment dels més petits. A més a més, un tren de cinc polzades permetia la gent pujar-se a sobre i fer-s’hi fotografies.

Els trens han marxat, però l’organització ja pensa en la tercera edició de l’esdeveniment. “Volem seguir creixent i sobretot, el nostre objectiu és arribar a la gent més jove”, ha indicat el president de l’entitat.

Deixa un comentari