Una marxa recorrerà aquest divendres sis municipis i acabarà a la planta de Montcada

La plantilla demana el suport de la població a l’acte de protesta que, al municipi, arrencarà a les 20h, des de la Casa de la Vila

Durant el matí s'han col.locat cartells de la marxa en diversos punts de Montcada
Comitè d’Empresa Nissan
La plantilla lluita contra la decisió de la direcció de tancar la producció a Barcelona

Els sindicats amb representació a Nissan han organitzat aquest divendres una marxa a peu fins al campament 'La Resistance' del Pla d'en Coll –on els treballadors en mantenen en vaga indefinida des de fa 67 dies– per implicar la societat en el conflicte laboral entenent que el possible tancament de les plantes catalanes va més enllà dels treballadors i és un atac al teixit industrial de Catalunya. Els lemes de la marxa seran #NissanSomosTodxs i #FuturoParaNissanYA. 

L'organització ha establert dues columnes; la primera confluirà a la Casa de la Vila a les 20h i sortirà de diferents punts: a les 18h, des de la plaça de la Vila de Santa Coloma de Gramenet i a les 19h, des de la Casa de Cultura de Ripollet. La segona columna sortirà a les 18h des de la plaça de l'Ajuntament de Mollet, creuarà el parc Central de Santa Perpètua a les 19h i passarà per la Llagosta a les 20h. Des d'allà anirà fins a la fàbrica de Montcada on, poc abans de les 21h, coincidiran ambdues columnes. Un cop finalitzades les marxes, es farà una assemblea per explicar el detall de les reunions mantingudes aquesta setmana amb l’administració i amb la direcció de Nissan.

 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari