Una rotonda semaforitzada regularà el trànsit a la cruïlla entre la C-17 i la N-150

Aquest dispositiu funcionarà mentre durin les obres de construcció del pas elevat sobre la C-17, que està previst que s’acabin d’aquí un any

Cruïlla en forma de rotonda semaforitzada que es mantindrà fins al final de les obres

Una nova cruïlla semaforitzada de caràcter provisional i en forma de rotonda entrarà en funcionament a partir d’aquesta mitjanit com a conseqüència de les obres de construcció del pas elevat sobre la C-17 i la macrorotonda inferior que connectarà amb la N-150. Aquesta rotonda enllaçarà el nus de connexions fins a la finalització de l’actuació, prevista per a l’agost del 2012. En aquesta nova fase de les obres el trànsit també es desviarà pels laterals de la carretera que s’han construït durant aquests darrers mesos. A partir d’avui es farà en sentit Barcelona-Granollers i a partir de demà en sentit Granollers-Barcelona, on es reduirà un carril abans d’arribar la rotonda només durant aquest mes. L’objectiu és que els operaris puguin treballar al tram central de la C-17 per instal·lar els pilars del futur pas elevat.

Amb la creació d’aquesta rotonda semaforitzada, que millorarà la connexió entre la C-17, la N-150 i l’accés a Can Sant Joan, s’eliminaran els ramals existents fins ara, que permetien fer el gir en direcció Ciutat Meridiana i l’accés des de Can Cuiàs i Cerdanyola a l’entrada de Can Sant Joan. També desapareix l’accés a l’empresa Cemarksa, que es trasllada al canvi de sentit davant l’entrada de Lafarge Cementos.

Del 16 d’agost al 15 d’octubre el pas inferior sota la C-17, que connecta Can Cuiàs amb el barri barceloní de Vallbona, tornarà a tallar-se al trànsit a causa de les obres del pilotatge del pas elevat que s’ha de construir. D’altra banda, les marquesines i les parades d’autobús de la C17 existents a la zona es traslladen al costat de la benzinera –sentit Barcelona- i a la nova rotonda –sentit Granollers.

El futur pas elevat sobre la rotonda permetrà eliminar els semàfors i millorant la seguretat viària d’un dels principals accessos d’entrada i sortida a Barcelona per on diàriament circulen més de 51.000 vehicles. Amb aquesta actuació també es vol millorar l’encreuament entre la C-17 i la N-150, que permet l’accés als barris de Vallbona, Can Sant Joan i Can Cuiàs i a la carretera que es dirigeix a Cerdanyola.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari