Una trentena de tallers i concessionaris participa a la II Fira de l’Automòbil

La jornada es fa diumenge davant del pavelló Miquel Poblet. També hi haurà la II Concentració de Cotxes clàssics i esportius

La I Fira de l'Automòbil va ser un èxit l'any passat
Sílvia Alquézar
La Fira de l'Automòbil arriba enguany a la cinquena edició
La Fira de l'Automòbil es farà als voltants del pavelló Miquel Poblet
La Fira de l'Automòbil es farà davant del pavelló Miquel Poblet
Les anteriors edicions de la Fira de l'Automòbil han tingut una gran acollida de públic
La primera edició de la Fira de l'Automòbil ja va ser un èxit l'any passat

Montcada i Reixac es tornarà a omplir de vehicles històrics i esportius el 19 d’octubre. El Camí de la Font Freda, davant del pavelló municipal Miquel Poblet, acollirà la II Concentració de cotxes clàssics i esportius de Montcada i Reixac i la II Fira de l’Automòbil. Les dues activitats estan organitzades per la Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa i Ocupació. Una seixantena de vehicles clàssics ja s’han inscrit i també participaran més de trenta expositors entre els quals hi ha concessionaris i tallers mecànics del municipi.

La jornada, que enguany serà de matí i tarda, inclou diferents activitats com un mercat de peces de segona mà, peces de col·leccionisme i tallers de mecànica per reparar automòbils. De 10 a 18h romandrà oberta l’exposició de cotxes clàssics i esportius i, de 10.30 a 19h, la segona Fira de l’automòbil i Fira de cotxes nous i d’ocasió. Al migdia els participants a la concentració gaudiran d’un dinar popular.

El regidor de Promoció Econòmica, Empresa i Ocupació, Joan Carles Paredes (CiU), s’ha mostrat molt content amb el nombre d’inscrits. “Les dues fires tornaran a tenir un èxit de participació ja que el món del motor atrau a molts aficionats i amants dels cotxes”.

Seccions:

Deixa un comentari