Unes 18.000 persones visiten la Fira de Comerç i l’Aigua, segons l’MCC

L’entitat organitzarà l’any vinent una fira a l’abril i una altra a l’octubre davant la bona acollida de públic

Força gent s'ha desplaçat fins al carrer Major per veure la quarantena de paredes de la Fira del Comerç
Sílvia Alquézar
Aigües de Barcelona ha organitzat jocs infantils amb aigua per fomentar el consum responsable
Còpia Copisteria oferia sessions de maquillatge infantil
Hi havia la possibilitat de fer una passejada en ruc per als més petits
La botiga French Kiss ha programat sessions de manicura infantil
La mainada s'ho ha passat d'allò més bé als inflables
Una de les actuacions de dissabte a la tarda a l'escenari de la plaça de l'Església

Unes 18.000 persones van visitar aquest cap de setmana la Fira del comerç i de l'Aigua, segons Montcada Centre Comerç (MCC), l'entitat organitzadora de l'esdeveniment. Una quarantena d’establiments van instal·lar les seves parades al carrer Major i la plaça de l'Església per donar a conèixer els seus negocis. El programa també va incloure tallers de manicura infantil, maquillatge, globoflèxia, pintura i màscares, a més d’una demostració de pintures fleur i d’scrapllum. Els més petits van poder fer passejades en ruc i pujar als inflables. L'MCC assegura que els estands participants van repartir durant els dos dies més de 5.000 tiquets gratuïts per als inflables.
Aigües de Barcelona també va ser-hi dissabte al matí oferint jocs relacionats amb l'aigua per fomentar el consum responsable.

A més, a l’escenari de la plaça de l’Església hi va haver l’actuació de diverses escoles de ball, la majoria de la ciutat: el grup de ballet i jazz Susana Arévalo de la Unió de Mas Rampinyo, Endansa de les Franqueses, Cirqs Dance Studio, Associació Cultural Mayna de flamenc i balls moderns, Escola de Dansa Jym’s, Gris Dance i l’Escola Eva Nieto.

"La valoració és molt positiva. És la Fira que volíem i la que farem a partir d'ara", explica el president de l'MCC, Manuel Moreno, qui ha avançat que l'entitat vol fer l'any vinent dues fires, a l'abril i l'octubre, davant la bona acollida de públic. "Mantindrem el format actual, amb un màxim de 40 expositors, perquè creiem que és el nombre ideal perquè la gent pugui passejar bé i no hi hagi aglomeracions", comenta Moreno.

Seccions:

Deixa un comentari