Unes 2.500 persones participen a la II Fira Gastronòmica

Durant el cap de setmana s’han venut 4.000 tapes, 2.000 plats, 600 panets i 5.000 begudes

Unes dones proven algunes de les tapes dissabte al migdia
Sílvia Alquézar
S'han pogut veure les primeres cues
Al bar Danubio es podien degustar diverses tapes
Una tapa de patates braves del Rebost de l'Àpat
Molta gent es va apropar fins al carrer Guadiana a la nit per degustar els plats

Gastronomia Reixac va superar amb escreix les expectatives d’assistència, amb 2.500 visitants durant el cap de setmana. L’organització va vendre 4.000 tapes, 2.000 plats, 600 panets i 5.000 begudes. La mostra, amb el suport de la Regidoria de Comerç, es va fer al carrer Guadiana i va comptar amb la participació de 14 establiments: Can Piqué, Casa Juanita, Gran Danubio, Cerveseria Ramos i Reina Elisenda –els cinc restaurants que formen part de la nova entitat gastronòmica–, a més d’Alimentació Susana, el forn de pa Oliveres, el Rebost de l’Àpat, la Pizzería, Celler Can Caba, Montcata Vins, Dlixus i la Fruiteria Lahuerta. Dissabte a la tarda, també es va fer un berenar saludable amb fruita per als més petits.

La valoració ha estat molt positiva per de Gastronomia Reixac i de l’Ajuntament. “Ho vam acabar tot i la gent estava contenta”, ha dit Albert Oltra, portaveu de l’entitat i propietari del restaurant Can Piqué, qui ha avançat que la idea és fer tres fires a l’any amb l’objectiu de potenciar la gastronomia local i donar a conèixer l’oferta de bars i restaurants del municipi. Hem ofert plats de molta qualitat per un preu molt econòmic, el nostre objectiu és que la gent s'ho passi bé, que conegui les especialitats culinàries de Montcada i Reixac i que comprovi que a la ciutat s'ofereix de tot en clau gastronòmica', ha apuntat Oltra, qui també ha comentat que una altra dels reptes de Gastronomia Reixac és ampliar el nombre d’associats “per implicar al màxim d’establiments”.

Per la seva banda, el regidor de Comerç, Joan Maresma (CiU), també s’ha mostrat molt content amb la resposta de la ciutadania. “Ha estat un gran èxit. La idea és seguir potenciant la iniciativa i ampliar-ne l’oferta amb l’organització d’altres fires a l’any”. Restaurants i consistori treballen en la proposta de fer una fira a l’hivern en un lloc tancat, un sopar a la fresca a l’estiu i mantenir la de la tardor.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari