Veïns de la Ribera denuncien l’estat de degradació del barri i l’augment d’actes delictius

Dissabte a la tarda un home va resultar ferit d’arma blanca en una baralla al carrer

Un grup de veïns de la Ribera han creat el blog http://riberadigna.blogspot.com.es/2012/09/basta-ya.html i un grup a Facebook “Degradación Ribera Barrio Valentine” per denunciar l’estat de degradació en el qual consideren es troba el veïnat tant des del punt de vista urbanístic com social. Els promotors de la iniciativa asseguren comptar amb el suport de l’AV La Ribera i amb la Taula Cívica per dur a terme una campanya de recollida de signatures reclamant la intervenció de l’Ajuntament. Els veïns també poden firmar online a través del blog.

Fent ús de les xarxes socials, el grup denuncia que al barri es fa un mal ús del mobiliari urbà i que està ple de brutícia. També es queixa de la convivència veïnal que qualifica de dolenta i dels episodis delictius. El mes recent va tenir lloc dissabte a la tarda quan va haver una baralla entre dos individus al carrer que va acabar amb un ferit amb arma blanca que, segons fonts policials, es troba fora de perill. Com a mostra que aquests fets són habituals, el blog mostra un video d’un grup de persones al carrer que aparentment carreguen armes de foc. L’Ajuntament, que assegura no haver rebut cap trucada alertant dels fets que aparareixen a les imatges, les  ha posat en mans dels Mossos d’Esquadra perquè facin la investigació corresponent.

Respecte la vigilància al barri, fonts del govern municipal han indicat que la Policia Local i els Mossos fan controls periòdics a diferents hores del dia, a l’igual que a la resta de veïnats de la localitat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari