Vestits de dona contra els feminicidis

El grup de dones de Can Cuiàs està preparant una acció reivindicativa amb motiu del 25N

L'acció reivindicativa es vol fer el 25 de novembre
SD
23/11/2022 12:02
Actualització:
25/11/2022 06:59

El Grup de Dones de Can Cuiàs està preparant per a aquest divendres una acció al barri en record de les víctimes de violències masclistes. Es tracta de penjar vestits a l’espai públic que simbolitzin cadascuna de les dones assassinades enguany a mans de les seves parelles o exparelles. El grup anima a participar tothom a la iniciativa cedint un vestit per ser exposat en senyal de protesta. Les peces de roba s’han de dur al centre cívic fins dijous a la tarda i, en acabar l’acció, seran retornats a les seves propietàries. El Grup de dones commemorarà el dia de l’efemèride amb la lectura d’un manifest, a les 17.30, davant del Centre Cívic. A les 18.30h, la plaça de l’Església acollirà una altra acció reivindicativa per celebrar l’efemèride.

Altres actes

El dimarts 29 de novembre hi haurà un taller d’autodefensa per a dones i trans al Kursaal de 18.30h a 20.30 h. Les inscripcions s’han de fer fins al dia 28 a [email protected].

I per acabar el programa de reivindicacions, l’1 de desembre tindrà lloc l’acte central amb una xerrada sobre masclisme i cultura jurídica, a càrrec de la jurista Caterina Canyelles, a la Biblioteca Elisenda a les 18.30 h. Les persones que hi vulguin assistir i necessitin servei de canguratge el poden sol·licitar abans del 23 de novembre a [email protected].

Caterina Canyelles oferirà una xerrada a la Biblioteca Elisenda l’1 de desembre
Ara.cat

Deixa un comentari