Visita de la Penya Barcelonista d’Águilas

Una cinquantena de socis de l’entitat, rebuts a la Casa de la Vila

Una delegació integrada per més d’una cinquantena de socis de la Penya Barcelonista d’Águilas (Múrcia) ha estat rebuda aquest matí a la Casa de la Vila per l’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga (PSC), el regidor d’Esports, Juan Parra (PSC), i el primer tinent d’alcalde, Joan Maresma (CiU). La comitiva ha viatjat a Barcelona amb l’objectiu d’assistir al trofeu Joan Gamper que es disputa aquest vespre i que enfrontarà el FC Barcelona amb l’Inter de Milà. Aprofitant la seva estada a la Ciutat Comtal, la delegació s’ha desplaçat a Montcada i Reixac per visitar la ciutat amb què Águilas està agermanada des del 2002.
Precisament la passada setmana César Arrizabalaga va anar a la localitat murciana per participar a la Festa Major del municipi. Enguany, a diferència dels anteriors, l’Ajuntament montcadenc no ha organitzat cap esdeveniment en el marc de les festes per donar un toc d’atenció a la corporació aguilenya que no ha actuat amb la mateixa reciprocitat a l’hora de promoure els vincles d’agermanament. Segons ha manifestat avui Arrizabalaga, la seva visita ha servit perquè l’alcalde d’Águilas, Juan Ramirez, s’hagi compromés a intensificar aquestes relacions en el futur.
Durant la rebuda a la delegació de la penya aguilenya blaugrana, el president de l’entitat, José M. López, ha dit que l’associació té les seves portes obertes a tots els montcadencs que la vulguin visitar i ha obsequiat l’alcalde, el president de la penya barcelonista de Montcada i Reixac, Antoni Gumbau, i el vicepresident del Centro Aguileño de Montcada, Francisco Carvajal, amb un llibre i un plat de ceràmica de l’entitat. Arrizabalaga, per la seva banda ha lliurat a la penya visitant una litografia del pintor montcadenc Joan Capella, mentre que Gumbau ha regalat a la delegació aguilenya gorres i pins del Barça.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari