31 Fam no decep els seus fans en un dels concerts més multitudinaris a l’Espai Poblet

El parc Antiga Cerveseria es consolida com espai per a concerts de petit format

La banda de música urbana 31 Fam no va decebre els seus fans, públic majoritàriament jove, en un dels concerts més multitudinaris celebrats a l’escenari de l’Espai Poblet en el marc de la Festa Major. També van tenir molt bona resposta entre el públic més adult els concerts de la banda Momo, amb el seu tribut a Queen, i el grup Versión Imposible, que va tocar versions de temes coneguts de la història del pop i el rock.

Els concerts programats al parc Antiga Cerveseria, especialment els vermuts musicals del migdia, van registra força assistents, demostrant que aquest espai s’ha convertit en un punt de trobada per al públic que prefereix escoltar música assegut i en espais més reduïts. Els combos de l’Aula Municipal de Música van ser una de les propostes més aplaudides, en ser tots els músics veïns de Montcada. També va destacar el concert de rumba catalana del grup Muchacho y los Sobrinos i el de rhythm and blues dels anys cinquanta de Los saxos del averno.

La programació de concerts va cloure amb el de Marina BBFace & The Beatroots a la plaça de l’Església, una combinació de soul, rock i funk.

Deixa un comentari