AFOMiR crea un concurs de foto per a nens i joves

L’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (AFOMiR) ha convocat un concurs de fotografia adreçat a nens i joves amb edats compreses entre els 8 i els 16 anys. Cada participant pot presentar un màxim de tres obres –en paper fotogràfic no processat amb impresora– que reflecteixin quina és la seva percepció de Montcada. Les fotos […]

L’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (AFOMiR) ha convocat un concurs de fotografia adreçat a nens i joves amb edats compreses entre els 8 i els 16 anys. Cada participant pot presentar un màxim de tres obres –en paper fotogràfic no processat amb impresora– que reflecteixin quina és la seva percepció de Montcada. Les fotos s’han de lliurar en mà al Centre Cívic Antigues Escoles de Mas Rampinyo, seu De l’AFOMIR, a l’Auditori o a la Casa de la Vila. La data límit d’admissió de treballs és el 31 de maig.
Hi haurà dues categories: de 8 a 12 anys i de 13 a 16. Al dors de cada fotografia s’enganxarà una etiqueta amb el nom de l’autor, el telèfon, l’edat i el lloc on ha estat presa la foto.
El veredicte es farà públic el 9 de juny a la seu de l’entitat organitzadora. Les obres presentades formaran part d’una exposició itinerant que es podrà veure als col·legis i instituts del municipi en el marc de Foto Montcada 2007, que enguany tindrà lloc del 15 de juny al 15 de juliol. El vicepresident de l’AFOMiR, Pedro Caballero, ha destacat que aquesta iniciativa “pretén fomentar l’interès dels més joves per la fotografia com a eina d’expressió artística”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari