Àngel Martínez exposa ‘Paisatges imaginats’ a l’Auditori Municipal

L’artista aposta per un estil naïf per recrear la seva visió personal de la natura

Àngel Martínez, davant d'una de les obres de la mostra 'Paisatges imaginats'
Fotos: Berta Barcons

L’Auditori Municipal acollirà fins al 14 de maig l’exposició d’Àngel Martínez, ‘Paisatges imaginats’, formada per una desena d’obres d’oli sobre fusta de gran format i una col·lecció d’aquarel·les inspirades en haikus escrits pel mateix artista (Barcelona, 1966). Martínez viu al municipi d’Ordal, a la comarca de l’Alt Penedès, on també té el seu estudi.

Les seves obres, d’estil naïf, parteixen de la contemplació de la natura durant les seves habituals excursions a la muntanya i intenten captar la variabilitat del paisatge, especialment els canvis de llums i colors. Però, l’artista no pinta mai directament el paisatge, “ja que no tinc la voluntat de copiar un lloc concret, sinó de recrear una nova imatge amb prou força expressiva a partir de l’evocació i l’experiència viscuda”, va explicar durant la inauguració, feta ahir la tarda amb la presència del regidor de Joventut, Gerard Garrido.

Martínez compagina la seva activitat artística amb la docència a l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja, de Barcelona, on exerceix com a professor de pintura i dibuix des de fa més de vint anys. Als anys noranta, una de les seves obres va ser seleccionada per certamen de pintura Juan Ramon Masoliver, que organitzava l’Ajuntament de Montcada.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari