Bona acollida del tobogan aquàtic

La Diada Castellera ha congregat centenars de persones a la plaça de l’Església

El tobogan aquàtic ha tornat a ser un èxit entre la canalla
Sílvia Alquezar
La musica de tots els temps i estil d'Hotel Cochambre va fer ballar el nombrós públic que es va aplegar aquest diumenge a la nit a l'Espai Poblet

Els actes programats diumenge a la Festa Major han estat un èxit de participació. Al matí, el tobogan aquàtic instal·lat a l’avinguda de la Ribera ha repetit la gran afluència de públic infantil de l’any passat. També han atret moltes persones el carrer del joc, la disputa de la milla urbana i la diada castellera, amb la participació de les colles de Montcada, Santpedor i Badalona. D’altra banda, la primera edició del Montcada Gaming Party, un torneig amb format i condicions similars al videojoc ‘FIFA 18’, ha estat un èxit durant tot el diumenge al pavelló Miquel PobleT. Fins i tot, es va haver d’ampliar la inscripció. L'altra novetat del programa, el vermut musical al parc de l'antiga cerveseria amb Venancio y Los jóvenes de antaño, ha congregat un nombrós públic (fotogaleria). 

A la tarda, els plats forts han estat la representació de l’obra de teatre La Salle Montcada ‘Espectacular espectacle’ al Teatre Municipal –amb l'aforament gairebé complet– i el concert d’havaneres de L’Espingari a la plaça de l’Església. També hi ha hagut una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Terrassa, l’espectacle de jazz Viajazz de Nova Orleans i el concert de rock ofert per l’Aula de Música de l’Ajuntament. A la nit, els concerts d’Hotel Cochambre i Ladilla Rusa han omplert de música i festa l’Espai Poblet (fotogaleria)

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari