El raper Travis Scott estrena videoclip als carrers de Can Cuiàs

El raper nord-americà publica un videoclip del seu nou tema amb imatges del barri montcadenc

El raper d’èxit internacional Travis Scott va estrenar a nivell mundial el seu videoclip de ‘Sirens’, un dels temes del seu darrer treball ‘Utopia’ que es va gravar, entre d’altres localitzacions, a Can Cuiàs el passat 3 de juliol.

Scott i el barri montcadenc apareixen també a ‘Circus Maximus’, un llargmetratge d’una hora i quart amb totes les cançons del darrer disc on presenta al món sencer l’encant dels castells humans, a través dels Castellers de Vilafranca. El mateix raper apareix convertit en casteller. En el videoclip es pot veure com va apareixent gent en massa que surt dels pisos, carrers i places cridats per la intensitat de la música de l’artista que congrega la multitud per aixecar el castell.

El mateix Travis Scott apareix a diversos moments del videoclip Canada

El rodatge va mobilitzar unes 200 persones als carrers de l’antic nucli de Santa Elvira. La productora executiva del projecte, Laura Serra, de la productora Canada, ha explicat que la idea de gravar amb els castellers va ser del mateix raper, fascinat per les “torres humanes” que es fan a Catalunya.

Al vídeo es veu el raper en altres localitzacions catalanes, concretament a Ciutat Meridiana, a Barcelona i l’Hospital del Tòrax, a Terrassa

Deixa un comentari