Can Sant Joan i la Ribera celebren la Festa Major

S’anul·len els focs artificials de fi de festa per un problema de permisos

Entre avui i diumenge Can Sant Joan viurà la seva Festa Major que inclou novetats destacades. El programa l’han elaborat conjuntament una desena d’entitats del barri: l’AV, l’associació de comerciants, el Club de petanca, el Centre d’espeleologia alpí vallesà, els Amics de Montcada, la colla de diables, el Centro Aguileño, l’Escola de futbol, el club de bàsquet i el Sant Joan Atlètic.
El principal escenari de la festa serà la plaça Bosc, que estarà guarnida per a l’ocasió.
El pregó inaugural tindrà lloc aquesta tarda i anirà a càrrec dels alumnes del CEIP el Viver. Aquesta és una de les novetats del programa. També es nou el 1er Aplec de Corals, amb la participació de l’Escolania de Montcada, Giravolt, la Coral d’Avis de Can Sant Joan-la Ribera i la Coral Centro Aguileño.
El divendres el CEAV projectarà un documental sobre el 40è aniversari de l’entitat i, a partir de la mitjanit, l’orquestra de rock català Virus farà ballar els més joves.
El dissabte hi haurà parc infantil, gegants, sardanes i cercavila de la Colla de Diables, a la nit. L’orquestra La Metro amenitzarà la revetlla que incorpora com a novetat el ball de la fanalet i una xocolatada amb xurros a les 5 de la matianda que permetrà repostar energia als qui no se’n vagin a dormir fins després de la Traca, que tindrà lloc a partir de les 6 amb l’animació de la xaranga Los Labradores.

La tercera edició de la Baixada de Carretons –el diumenge, a les 11 del matí, és una de les cites més esperades. A les 12 del migdia la xaranga Més Tomàquet farà una cercavila per tot el barri fins a la plaça de la Pedra on es farà el lliurament de trofeus del concurs de paelles. A la tarda hi haurà futbol, havaneres amb el grup L’Espingari i teatre al Casal de la Mina.
I de Can Sant Joan ens traslladem a la Ribera que també viurà la seva festa major entre demà i diumenge. Les obres de remodelació que s’estan fent al barri han obligat a traslladar l’escenari de la festa al Parc de les Aigües (a la zona de petanca). El programa arrenca demà amb un taller de pintura creativa, una xocolatada i una discomòbil a la nit. El dissabte destaquen la gimcana matinal, el circuit de jocs infantils a la tarda i la botifarrada popular. A les 11 de la nit començarà la revetlla de Sant Joan a discomòbil. El darrer dia, diumenge, s’ha programat un esmorzar popular, un parc infantil, una festa de l’escuma i una arrosada popular.
Els focs artificials de fi de festa que havien previst fer conjuntament les comissions de festes de la ribera i can sant joan s’han anul·lat per un problema d’ubicació i permisos.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari