Cap de setmana de luxe a l’Auditori

L’Auditori ofereix els dies 24 i 25 de març una programació de luxe amb l’actor Ramon Madaula fent de Santiago Rusiñol a l’obra Cap al tard, el 24 a les 22h, i Chano Domínguez Trio en concert, el 25 a les 19h. ACap al tard, Ramon Madaula –molt popular pel seu paper a la sèrie […]

L’Auditori ofereix els dies 24 i 25 de març una programació de luxe amb l’actor Ramon Madaula fent de Santiago Rusiñol a l’obra Cap al tard, el 24 a les 22h, i Chano Domínguez Trio en concert, el 25 a les 19h.
ACap al tard, Ramon Madaula –molt popular pel seu paper a la sèrie Vent-delplà– dóna vida al pintor i escriptor català Santiago Rusi-ñol. L’obra intenta apropar-se a la personalitat d’aquest artista nascut el 1861, precursor del Modernisme i autor de L’auca del senyor Esteve. Acom-panyat per la música d’Erik Satie –que interpreten Sergi Cuenca i Josep Ferré al piano–, Madaula recrea la figura de l’artista a partir d’un recull de les seves pro-ses més ín-times i definidores, interpretades de manera que tenen sentit teatral.
El segon plat fort del cap de setmana a l’Auditori serà el concert de jazz de Chano Domínguez Trio. A més del famós pianista, molt reconegut per la barreja de ritmes llatins, flamenc i jazz, el trio està format pel contrabaixista argentí Horacio Fumero, músic habitual de Tete Montoliu, i el bateria català David Xirgu, un dels més versàtils del país. El repertori del concert inclou estàn-dards del jazz i algunes creacions originals dels tres músics.
La formació del Chano Domínguez Trio és una iniciativa de l’Associació Contrabaix de Sant Feliu de Llobregat. El concert forma part d’una petita gira que fa per Catalunya. Totes dues actuacions tenen un preu de 5,50 euros.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari