Comencen les obres de rehabilitació de la seu de La Unió

Aquest matí han començat les obres de rehabilitació del sostre de l’edifici de l’entitat, situat a l’avinguda Catalunya.

Avui és una data històrica per la Societat Recreativa La Unió de Mas Rampinyo. Aquest matí han començat les obres de rehabilitació del sostre de l’edifici de l’entitat, situat a l’avinguda Catalunya. La reforma té un cost de prop de 53.000 euros, aportats íntegrament per l’Ajuntament que respon així a una de les sol•licituds formulades per la junta. Mentre durin les obres les activitats de la Unió es duran a terme a l’Aulari de Mas Rampinyo i en un local cedit per un veí del barri.

Aquest és el primer cop que el Consistori destina una subvenció per remodelar la seu d’una entitat i ho ha fet pel valor arquitectònic de l’edifici i per la important tasca social i cultural que duu a terme la unió a Mas Rampinyo.
La nova coberta serà de plaques d’acer i fibra de vidre. La col•locació del nou material es farà paral•lelament a la retirada de l’antiga coberta, feta de plaques d’uralita. La presència d’amiant, substància altament contaminant, en la composició d’aquestes plaques obliga l’empresa a prendre mesures de seguretat especials. En una última fase de les obres, es reforçaran les bigues originals que suporten el sostre amb estructures metàl•liques.
El president de la Unió, Pere Arévalo, ha destacat que l’actuació que comença avui es pot considerar històrica.

La Unió preveu que les obres estiguin enllestides en quatre setmanes, tot i que la durada dependrà de les condicions meteorològiques ja que si plou o neva els operaris no poden treballar.

Mentre durin les obres de reparació del sostre de la Unió les activitats de les diferents seccions es faran a l’Aulari de Mas Rampinyo i en un local de l’avinguda Catalunya cedit per Joan Mir, veí del barri. La Unió també té previst reformar l’interior de les instal•lacions per modernitzar-les i adequar-les a la normativa de seguretat. Per fer-ho compta amb una subvenció de 90.000 euros de la Generalitat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari