Concurs per triar el cartell de Festa Major

La Regidoria de Cultura con-vo-ca el dinovè concurs de car-tells de Festa Major 2007. El cer-tamen atorgarà un primer premi de 800 euros i tres accès-sits de 180 cadascun. La mida del cartell haurà de ser A3. El jurat seleccionarà 10 cartells per-què les entitats escullin el dis-seny que representarà la fes-ta del seu barri. […]

La Regidoria de Cultura con-vo-ca el dinovè concurs de car-tells de Festa Major 2007. El cer-tamen atorgarà un primer premi de 800 euros i tres accès-sits de 180 cadascun. La mida del cartell haurà de ser A3. El jurat seleccionarà 10 cartells per-què les entitats escullin el dis-seny que representarà la fes-ta del seu barri.

El certamen per escollir el cartell anunciador de la festa major de Montcada, que tindrà lloc entre els dies 1,2,3 i 4 de juny, és ja una cita consolidada al municipi, amb la participació d’un bon nombre d’autors locals i de la resta de la comarca.
La regidora de cultura, Amèlia Morral, ha indicat que el disseny guanyador també figurarà a les samarretes que surten a la venda per festa major.

Morral també ha destacat que els cartells finalistes optaran a ser les imatges dels cartells que anunciaran les festa majors dels diferents barris de Montcada.

El concurs de cartells de festa major també té moda-li-tat infantil. El jurat con-cedirà tres premis i poden participar els me-nors de 15 anys que vis-quin o estiguin escola-ritzats a Mont–cada. La mida del car-tell pot ser un A4 o un A3. Les obres, tant d’adults com infantil, es poden pre-sen-tar a l’OAC fins al 26 de març.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari