Cultura obre el termini d’inscripció per als cursos anuals, fins al 28 de setembre

Les novetats d’enguany són el mètode Pilates, creació teatral i música electrònica

L’oferta de cursos de la Regidoria Cultura per a la nova temporada manté la programació habitual en les tres àrees d’expressió, amb algunes novetats. En l’àrea d’expressió corporal hi ha dues noves propostes: un curs d’iniciació al mètode Pilates –sistema d’entrenament físic i mental– els dilluns de 17 a 18.30h, i un nou taller de teatre, titulat La creació d’un espectacle, adreçat als alumnes que hagin fet els cursos d’iniciació al teatre i interpretació o, almenys, un dels dos. Aquest taller s’impartirà els dimecres de 18.30 a 21.30h. Es mantenen els cursos de dansa oriental, ioga, teatre i tai-txí.

En l’àrea d’expressió musical es posa en marxa un nou curs pensat perquè els alumnes facin la seva música a través de l’ordinador (els dimarts, de 16.30 a 18.30h). La resta de l’oferta inclou música per a nens, joves i adults; teclat complementari, guitarra clàssica i elèctrica i taller de cant i interpretació. En l’àrea d’arts plàstiques i visuals es manté la mateixa programació: tallers d’art per a nens i joves, pintura a l’oli i tècniques mixtes, gravat i fotografia.

Una altra novetat són quatre sessions de cuina infantil els dies 8, 15, 22 i 29 d’octubre. Tots els cursos es fan a la Casa de la Vila, amb l’excepció dels de fotografia, que imparteix l’Agrupació Fotogràfica de Montcada al Centre Cívic de Mas Rampinyo. L’oferta es completa amb el curs de l’Escola Municipal d’Escultura, ubicada a Can Sant Joan. Les inscripcions s’han de formalitzar des d’avui i fins al 28 de setembre, de dilluns a divendres, de 16 a 21h, a la Casa de la Vila.

Foto: Santi Romero

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari