Dos solistes i tres bandes participen a la sisena edició del Montcadasons

Tindrà lloc aquest dissabte a la plaça de l’Església amb Sergio Cossani, Sheila, Tres D9, Besos Robados i Tabü

Tres D9 està format per tres membres d'una mateixa família: Maria Josep Obis, Pau Millán i Ángel Millán
Sergio Cossani, músic argentí, debuta al Montcasons amb temes propis d'estil folck-acústic
Besos Robados repeteix al Montcadasons amb el seu nou disc 'Curvas peligrosas'
Sheila Rodríguez torna als escenaris després d'una etapa amb problemes de veu
David García, cantant de Tabü, grup de llarga trajectòria
El grup Tres D9està format per mare, pare i fill

La plaça de l’Església acollirà aquest dissabte 29 de juny a les 21h la sisena edició del festival Montcadasons en el que actuaran dos solistes, el cantautor Sergio Cossani i la cantant Sheila, i els grups Tres D9, Besos Robados i Tabü. Aquests són els artistes que van superar la fase preliminar del concurs que convoca la Regidoria de Cultura i Patrimoni per escollir les propostes que es programen al festival. Un dels requisits bàsics és que almenys algun dels components de la banda estigui empadronat a Montcada. La convocatòria va rebre 7 propostes, les quals van participar en l’audició en directe que es va fer el 23 de maig al Teatre Municipal amb la presència d’un jurat format pels professors de l’Aula de Música Teresa Silva, Carlos Abril i Aitor Franch i dos representants del departament de Cultura.  El jurat va seleccionar 5 grups que, a més de poder actuar al festival Montcadasons, rebran una gratificació de 500 euros cadascun.

Solistes. Sergio Cossani és un músic de 37 anys provinent d’Argentina, afincat a Montcada des de fa 8 mesos. Després de tocar en una banda durant 12 anys i publicar dos discos, ara ha iniciat una nova etapa en solitari amb un repertori de cançons pròpies d’estil folck-acústic. La montcadenca Sheila Rodríguez, participa per segona vegada al Montcadasons –ho va fer en la primera edició, l’any 2011– amb versions de coneguts temes del pop melòdic i el rithm and blues. L’artista retorna als escenaris després d’estar-hi un temps apartada per problemes amb la veu.

Bandes. El grup local Tres D9 està format per una parella de músics i el seu fill, alumnes de l’Aula de Rock de l’Ajuntament. Aquesta atípica banda familiar aposta per temes propis de pop-rock composats per Maria Josep Obis i arranjats entre els tres. Besos Robados, que té entre els seus components el montcadenc Esteban Rey (bateria), presentarà el seu darrer treball ‘Curvas peligrosas’, un disc eclèctic que combina estils com el rock, el power pop i el soul clàssic. La banda que lidera Dani Díaz va actuar a la passada edició del festival. Tabü és una banda de hard-rock, creada al 2006, que té entre els seus membres el montcadenc George Stewart, d’origen veneçolà. Ha publicat tres discos i fa gires habitualment per tot el territori espanyol.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari