El 5 d’abril, últim dia per presentar microrelats al concurs d’Igualtat

Els dos tallers virtuals sobre aquest gènere literari han exhaurit les places

Sònia Hernández, escriptora i periodista, serà l'encarregada d'impartir el taller sobre què és un microrelat per ajudar les persones que vulguin presentar-se al concurs d'Igualtat
Edu Gisbert

El Consell de Dones i la Regidoria d’Igualtat, Feminismes i LGTBI organitzen el 7è Concurs de Microrelats 'Dones veu a les dones?', amb l’objectiu de conscienciar el públic juvenil sobre la lluita personal i col·lectiva de les dones pels seus drets. Per tal de donar a conèixer els trets formals d'aquest gènere literari, enguany s’ofereixen dos tallers gratuïts en línia els dies 9 i 16 de març, que ja han exhaurit les places. Les sessions les impartirà la periodista i escriptora, Sònia Hernández (Terrassa, 1976), que va promoure el primer concurs de microrelats del municipi, ‘El Basar’ de Montcada Ràdio (2005-2010).

Les obres es poden enviar a l’adreça [email protected] fins al 5 d’abril. A l’assumpte s’haurà d’especificar ‘Microrelats Dones veu a les dones 2021’ i adjuntar dos arxius: el primer, amb el microrelat, el títol i el pseudònim de l’autor; i el segon, amb les dades personals. Els relats hauran de ser inèdits, i escrits en català o castellà. El lliurament de premis es farà pels volts de Sant Jordi. El jurat, format per dones d’entitats, personal municipal i persones vinculades a la literatura, concedirà tres premis de 300 euros cadascun. 

Seccions:

Deixa un comentari